Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Schade na achtervolging Middelburg

Toegevoegd: 06-12-2014, 00.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vrijdagavond rond 22.15 uur is in Middelburg een auto klemgereden. Volgens de politie was eerst het vermoeden dat het ging om de daders van een overval in Heinkenszand eerder die avond, maar daarvan lijkt toch geen sprake te zijn.

De politie hield na de overval een achtervolging door Vlissingen, Koudekerke en Middelburg. Rond 22.15 uur werd in de Haymanstraat in Middelburg een auto klemgereden. Ter plekke werd een vermoedelijke verdachte, een passagier, aangehouden. De tweede verdachte, de bestuurder van de auto, zou ervandoor zijn gegaan.

Rond 22.45 uur meldde de politie dat de twee echter vermoedelijk niets met de overval te maken hadden. De auto van de verdachten en een geparkeerde auto raakten beschadigd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (6-12-2014 om 12:00)
Zal toch wel iets te verbergen hebben gehad, waarom ga je er dan vandoor als de politie achter je aan komt!!
Vlissinger (6-12-2014 om 10:47)
Voordat men weer opmerkingen plaats van, weer een domme actie van de politie, stel eerst eens de vraag waarom deze lieden gevlucht zijn?
SlowRider (6-12-2014 om 09:38)
Maar wat hadden ze dan voor een reden om te vluchten voor de politie als het niet de daders waren uit H'zand?
bertus (6-12-2014 om 08:22)
Kennelijk wel wat op hun geweten, anders ga je niet op de vlucht!
Cookie-instellingen beheren