Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Onderzoek na vondst gewonde Bruinisse

Toegevoegd: 17-12-2014, 11.29 uur - Update: 17-12-2014, 13.11 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De politie is vanochtend in een vakantiewoning in Bruinisse een groot onderzoek gestart. Wat er precies aan de hand is kan de politie nog niet zeggen maar de zaak houdt verband met de vondst van een gewonde man.

Bij de kruising van de Zuiddijkweg en de Weg door het Dijkwater bij het nabij gelegen Dreischor werd vanochtend rond 07.35 uur een gewond persoon aangetroffen. Hij werd aangetroffen door een passant. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om hem te behandelen. De gewonde is vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Hij zou steek- en/of snijwonden hebben gehad.
 
Naar aanleiding van de vondst van de gewonde man is de politie later vanochtend een onderzoek gestart in een appartement bij de Hageweg. De technische recherche is inmiddels met drie bussen ter plaatse. Wat er zich precies heeft afgespeeld kan een politiewoordvoerder echter nog niet zeggen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Norman (17-12-2014 om 19:11)
Je zal er maar naast zitten in je vakantiewoning dan is je vakantie ook verpest
Preeuws-vlaanderen (17-12-2014 om 12:00)
Het gaat lekker daar aan de overkant. Het lijkt de amsterdamse onderwereld oorlog wel. Blij dat ik daar niet woon zeg.
Cookie-instellingen beheren