Middelbrand woning Westkapelle

Toegevoegd: 27-12-2014, 06.38 uur

Door: Rolf de Feijter

WESTKAPELLE - In Westkapelle heeft afgelopen nacht brand gewoed in een woning aan de Zuidstraat.

De brand werd rond 04.50 uur gemeld. Twee tankautospuiten gingen met spoed ter plaatse. Ook werd een ladderwagen gealarmeerd. Ter plekke bleek brand te woeden in een woonkamer. De brandweer heeft de brand geblust en daarna de woning geventileerd.

Een bewoonster had rook ingeademd en is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
inwoner westkapelle (27-12-2014 om 18:22)
Idd paar minuten later had het heel anders kunnen uitpakken nu bleef het beperkt tot woonkamer, paar minuten later had het uitslaande brand kunnen zijn. Of uitbreiding naar buren. Brandweerpost westkapelle moet gewoon blijven bestaan.
C van Moolenbroek (27-12-2014 om 18:04)
Onverantwoord dit is toch niet te filmen! Wie dit heeft uitgevonden heeft geen belang bij het welzijn en gevaar van de inwoners van Westkapelle en omgeving.
inwoner (27-12-2014 om 15:37)
En dan willen ze dat de brandweerpost van Westkapelle verdwijnt... Als de brandweer een paar minuten later was geweest, was alles afgebrand en dat hadden ze vanuit Aagtekerke niet gered
een inwoner (27-12-2014 om 11:10)
En dan zeggen ze nog dat de brandweerpost in Westkapelle weg moet... Als ze hier een paar minuten later waren geweest was het misschien wel heel anders gelopen
Lopend vuurtje (27-12-2014 om 09:24)
Maar goed dat er nog brandweer in de buurt zit.... Als het aan de Onveiligheidsregio ligt, brand dadelijk heel je huis af.