Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Meisje zwaargewond bij ongeluk Goes

Toegevoegd: 02-01-2015, 19.07 uur - Update: 03-01-2015, 10.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding in Goes is vrijdag aan het begin van de avond een meisje zwaargewond geraakt. Het kind werd geschept door een auto.

Het ongeluk deed zich rond 16.45 uur voor op de kruising van de Parkweg met de Nassaulaan en de Louise de Colignylaan. Door onbekende oorzaak kwam het meisje op haar fiets in botsing met een personenauto. Het meisje was buiten kennis en werd ter plekke geholpen door de ambulancedienst en een traumateam uit Rotterdam.

Het slachtoffertje is na behandeling ter plaatse met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De traumahelikopter is vervolgens ook naar Rotterdam gevlogen. De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De weg was daarom enige tijd volledig afgesloten. De bestuurder van de auto is aangehouden voor verhoor. Voor zover bekend raakte hij niet gewond.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Meisje nacht in ziekenhuis na ongeluk Goes (03-01-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sebastian (5-1-2015 om 20:02)
@ heli: Bedankt voor het uitleggen. Dan is het in NL net andersom als hier in Duitsland, waar de helis vanwege hun inrichting ook de bijnaam "vliegende intensive care" hebben en daarom meestal in spoedgevallen de voorkeur krijgen tegenover de transport over de weg.
heli (5-1-2015 om 16:22)
De heli neemt alleen in uitzonderlijke gevallen iemand mee. In een ambulance is de mogelijkheid om rijdend toch allerlei noodzakelijke medische handelingen te verrichten. In de heli is de ruimte veel beperkter en is allerlei apparatuur niet zo voor de pak. Een heli is niet ingericht als vliegend ziekenhuis een ambulance wel. Vandaar dat de trauma-arts meegaat in een ambulance ipv de patiƫnt in de heli.
Ingrid (4-1-2015 om 20:25)
@k Sorry hoor maar wat een domme opmerking maak jij dat jij denkt dat sommige fietsers denken ach als ik aangereden wordt door een automobilist is dat leuk voor de verzekering.Net of fietsers dat leuk vinden om gewond in het ziekenhuis terecht te komen,hou zulke ontzettend domme opmerkingen alsjeblieft voor je.En dan ook nog zeggen dat zulke beelden je lang bijblijven en wat dacht je van de familie(zoals ik als tante)die zo een zielig meisje in een ziekenhuisbed zien liggen,weet je hoeveel pijn dat doet. En ik kan je verzekeren dat mijn nichtje niet fout was ,zij kwam van rechts en de auto reed te hard.
k (4-1-2015 om 12:13)
helaas had ik deze zomer ook een fietser over mijn motorkap, dat was aantoonbaar niet mijn fout, kon de fietser niet zien en toen ik dat wel kon kon ik haar onmogelijk ontwijken dit zag er ook zeer ernstig uit maar de vrouw kon met kneuzingen het ziekenhuis verlaten. nu is mijn vraag aan alle fietsers kijk ook zelf eens uit jullie doppen,en stop met het ach als ik aangereden word is de automobilist toch fout want dat is leuk voor de verzekering, maar de pijn en verblijf in ziekenhuis zijn dat zeker niet!(ik zeg niet dat het meisje fout is) maar sommige dingen kun je beter niet over je motorkap zien vliegen omdat die beelden je ontzettend lang bij blijven
Anna (4-1-2015 om 07:31)
Het is en blijft een ongeluk, ik kan mij niet indenken dat de bestuurder van de auto is gaan rijden met de gedachte nu ga ik iemand van de fiets rijden! En overal worden fouten gemaakt. De auto is gestopt, gebeurd tegenwoordig ook niet altijd meer! Verkeerssituaties en gedragspatronen van alle verkeersdeelnemers zal altijd een discussiepunt blijven. Zelfs op de veiligste wegen gebeuren ongelukken. Heel veel sterkte en Beterschap voor het meisje, sterkte voor de ouders en sterkte voor de automobilist, u zal ook enorm geschrokken zijn!
Sebastian (3-1-2015 om 15:06)
Beterschap voor het kind en sterkte voor de familie! Maar nog eens, wat ik me bij het lezen van deze verslag (en ook bij eerdere teksten) vraag: Waarom werd het kind met de ambulance van Goes naar Rotterdam overgebracht en niet per heli, die toch ook terug naar Rotterdam vloog? Hier in Duitsland is het gewoon, dat een transport over zo een grote afstand per heli gebeurd, omdat het voor de patient niet zo onrustig als een transport met de auto en natuurlijk ook veel sneller is.
Cookie-instellingen beheren