Ongelukken door oliespoor Yerseke

Toegevoegd: 13-01-2015, 16.04 uur

Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een flink oliespoor zorgt voor problemen in Yerseke. Volgens de gemeente Reimerswaal zijn er diverse ongelukken gebeurd. Het verkeer wordt omgeleid.

De brandweer werd rond 15.10 uur opgeroepen om te helpen. Kort daarop werden ook de ambulancedienst en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Op één van de gladde straten had zich een ongeluk voorgedaan. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plekke gekomen. Het oliespoor heeft volgens de gemeente echter al verschillende valpartijen tot gevolg gehad.

Volgens de gemeente zijn verschillende doorgaande wegen afgezet. "Het gaat onder meer om de route vanaf de Welleweg richting de Langeviele, de Marijkelaan en de Molenlaan", aldus de gemeente. "De gemeente doet er alles aan om de weg weer veilig te maken voor het verkeer. Het bedrijf Strukton is ingezet om de olie op de weg te verwijderen zodat verdere ongevallen voorkomen kunnen worden."

Het verkeer wordt verzocht om zo mogelijk een andere route te kiezen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750