Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Katten vergiftigd in Middelburg

Toegevoegd: 18-01-2015, 06.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een Middelburgse heeft aangifte gedaan van vergiftiging van haar katten. Volgens de politie zijn er de afgelopen jaren in de omgeving van Gervinsland in Middelburg diverse katten met vergiftigingsverschijnselen thuisgekomen.

De zaak is bij de politie in onderzoek. De politie is op zoek naar andere Middelburgers van wie de kat vergiftigd is.

Mensen die tips hebben worden verzocht contact op te nemen met de dierenpolitie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
johanna (18-1-2015 om 14:16)
vreselijk om een onschuldig dier zo te laten lijden .waarom toch die dieren haat . neem het eerst zelf in en dan kun je zien (voelen )wat je een dier aandoet .
hadassa (18-1-2015 om 13:41)
a wat is dat nou wie doet er nou zo iets gemeens als je niet wil dat de kat van iemand anders in de tuin plast of poept leg dan koffie drek neer vinden ze vies maar vergifftegen nee dat is zielllig echt erg
Jan (18-1-2015 om 12:08)
Dieren vergiftigen is het laagste wat je kunt doen, ik vind dit zo ontzettend laf en harteloos. Ondanks dat katten voor overlast kunnen zorgen, zijn er methodes te over om dit op een diervriendelijke manier op te lossen. Dit is echt walgelijk, hopelijk pakken ze de dader. Als ik de dader zo pakken vrat ie zijn eigen gif op. Smerige dierenbeul.
peter (18-1-2015 om 11:43)
dit is echt een laffe streek,zijn mensen met een tekortkoming om die arme katten met gif dood te maken, en het ergste is ze doen er niks mee, maar als een beest wat aan een mens doet krijg hij gelijk een spuitje, zou anderom ook eens moeten gebeuren.
ger (18-1-2015 om 10:01)
Het is natuurlijk zonde dat dit gebeurt, maar snap het wel. De zgn beesten liefhebbers die zich nu zo gaan opwinden over dit artikel moeten ook maar eens snappen dat ze de beestjes eens op eigen terrein moeten houden. Dan veroorzaken ze ook geen overlast bij de andere en zal de actie van beestjes opruimen ook niet nodig zijn.
adrie (18-1-2015 om 09:56)
Wat min om katten te willen vergiftigen. Ik kan geloven dat katten voor veel ongemak zorgen in de tuin of als je vogels houd maar je kan er ook een emmer water overheen gooien. Dan komen ze waarschijnlijk ook niet meer terug. Ik ben ook niet blij met de katten uit de buurt ( hou helemaal niet van beesten) maar zal ze nooit willen ombrengen. Eigenlijk zouden de katten gewoon binnen moeten blijven bij de mensen die ze willen houden zodat ze anderen geen overlast bezorgen. Wat je gaat echt over je nek als je in de tuin werkt en je grijpt in een kattendrol.
Cookie-instellingen beheren