Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Katten vergiftigd in Middelburg

Toegevoegd: 18-01-2015, 06.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een Middelburgse heeft aangifte gedaan van vergiftiging van haar katten. Volgens de politie zijn er de afgelopen jaren in de omgeving van Gervinsland in Middelburg diverse katten met vergiftigingsverschijnselen thuisgekomen.

De zaak is bij de politie in onderzoek. De politie is op zoek naar andere Middelburgers van wie de kat vergiftigd is.

Mensen die tips hebben worden verzocht contact op te nemen met de dierenpolitie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ADJE (18-1-2015 om 09:55)
Er zijn Geen woorden voor. Als de dader(s) zijn gepakt laat em flink boete. Jammer dat je zulke mensen niet op de schandpaal mag hangen.
johanna (18-1-2015 om 09:37)
wat ben je dan een held .om een onschuldig dier zoiets aan te doen . doe het eerst bij je zelf ,dan weet je pas wat het is om zo te lijden . afschuwelijk ,dan ben je in mijn ogen geen mens .
-Erik- (18-1-2015 om 08:48)
Waarom moet ik bij zo'n bericht toch altijd aan kattenstront en kattenpis denken?
een dierenvriend (18-1-2015 om 07:48)
De katten bezitster daar moet eigenlijk aangifte tegen gedaan worden en het hele katten beleid moet op de schop. Volgens kennissen die diverse katten fokken en houden horen de beesten niet vrij rond te lopen en overal te schijten, katten bezitters houden geen rekening met andere mensen. Nou zien wij ons zelf geen katten doden of vergiftigen maar hebben alles wat in ons vermogen ligt om kattenstront in de tuin tegen te gaan maar niets helpt en we hebben zelfs tijgerpoep en hertshoornolie gebruikt Katten kun je wel degelijk leren om hun behoefte te doen in de kattenbak maar ook dat vinden vele bezitters te duur. Maar wie is de dupe de beesten.en we hebben begrip voor de actie
Cookie-instellingen beheren