Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 301 km

Gewonden bij steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 01-02-2015, 14.08 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een vechtpartij in de Nieuwstraat in Terneuzen zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie mannen gewond geraakt. Tijdens de vechtpartij is gestoken. Dat heeft de politie zojuist naar buiten gebracht.

D
e politie kreeg rond 03.00 uur de melding van een vechtpartij in de Nieuwstraat. Agenten troffen daar een 23-jarige man uit Axel met een steekwond aan. Vermoedelijk had eerder in een horecagelegenheid al een ruzie plaatsgevonden.

Bij de vechtpartij raakten ook een 22-jarige man uit Axel en een 18-jarige man uit Terneuzen gewond. Zij zijn volgens de politie geslagen en geschopt. De drie slachtoffers zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. De politie doet hier onderzoek naar.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzense (1-2-2015 om 17:56)
Marleen toch, denk toch eens na voordat je wat schrijft. Het een heeft helemaal niets met het andere te maken. Ongelofelijk domme reactie van je, iedereen moet belasting betalen dus terecht dat daar op gecontroleerd wordt. Moeten die agenten soms alle dagen gaan liggen wachten of er eventueel iets gebeurd in de Nieuwstraat. Zou zeggen verdiep je eens in het werk van de politie, dit is zo makkelijk reageren maar je staat er wel voor aap.
lezer (1-2-2015 om 17:29)
Wat zou de politie dan wel moeten doen,wat binnen hun mogelijkheid ligt? Bijna iedere week gebeurt er wel wat in terneuzen,noem maar op he.
Alfons (1-2-2015 om 17:16)
Een toeristische straat die Nieuwstraat daar in Teneuzen.
De Zeeuw (1-2-2015 om 15:48)
Gewoon ELK weekend aan ELKE ingang vd Nieuwstraat een 100% controle houden op wapens e.d. helemaal uitkammen dat gebied.
Larmeen (1-2-2015 om 15:10)
@Marleen: Dat is ook hun werk ja, dat heeft niets met pesten te maken! Wat hadden ze dan moeten doen? Als zulke jongelui elkaar willen neersteken en neerschieten doen ze dat toch wel, daar kan de politie weinig aan doen. Je moet gewoon je belastingen en boete's betalen, dan heb je er weinig last van.En laat het tuig maar bezig,1 voor 1 zijn ze toch aan de beurt
marleen (1-2-2015 om 14:24)
das terneuzen schieten steken en meer en wat doet de politie burgers pesten samen met de belasting maar iets aan criminaltiet doen ho maar ja koffie drinken of mensen die nog verkeers boete staan hebben ophalen en bedreigen man waar gaat dit land naartoe
Cookie-instellingen beheren