Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Beknelling bij ongeluk Kwadendamme

Toegevoegd: 18-02-2015, 21.53 uur - Update: 19-02-2015, 10.34 uur
Door: Roland de Jong

KWADENDAMME - Bij een verkeersongeval op de Siguitsedijk in Kwadendamme is woensdagavond iemand bekneld komen te zitten. Dat meldt de politie.
 
Het ongeluk gebeurde rond 21.40 uur. Een 19-jarige bestuurster uit Baarland kwam uit de richting van Kwadendamme. In de bocht raakte de personenauto in de slip en botste tegen een boom. Hierbij raakte de linkervoorzijde van de auto beschadigd.

Volgens de politie kwam een passagiere (45) uit Baarland kwam bekneld te zitten. Ze is door de brandweer uit de auto bevrijd en voor onderzoek door een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
desiree (21-2-2015 om 09:42)
Dat haar vrienden zo reageren is eigenlijk niet meer dan logisch Jos , ze bedoelen er niets kwaads mee maar mensen zijn erg geschrokken , vind het zelf en ik neem aan haar vrienden ook dat A zijn /haar excuses heeft aangeboden dit keer was het gewoon noodlottig maar er zijn er inderdaad bij op de weg die wel vreselijk hard rijden of het nu om jong of oud gaat maar de jongere krijgen altijd de stempel en dat vind ik zelf erg fout !! lieve vrienden van mijn dochter jullie steunen der door dik en dun en heb zeker als mama respect voor jullie en voor je het weet staat ze weer gezellig bij jullie . iedereen bedankt voor alle reactie's en nogmaals Gerry en haar man een enorme dank je wel van mijn hele gezin en alle hulpverleners natuurlijk ook !
desiree (21-2-2015 om 09:35)
Gerry enorm bedankt , nu weten we tenminste wie ons heeft geholpen ben ik blij dat jullie mijn dochter zo goed hebben opgevangen , ik weet ergens in de verte dat uw man gevraagd heeft of het goed ging met me verder ben ik alles kwijt maar echt een pluim voor u en uw man want mijn kind och jee , mams die niet antwoord auto totaloss wat zal die in paniek zijn geweest . A dank je wel voor je excuses fijn om dat te horen achteraf bleek dat het kind namelijk maar 39 km heeft gereden in die bocht het was jammer genoeg gewoon een noodlottig ongeluk maar we zijn er goed vanaf gekomen en je hebt gelijk hoor er zijn er bij op de weg !!! het had jong en oud kunnen gebeuren maar super voor je excuses dat mag ook even oprecht gezegd worden !!
Jos Bosman (20-2-2015 om 14:05)
Meneer/mevrouw A. heeft excuses gemaakt, en daarmee is het voor mij klaar. Nu nog natrappen richting A. is mijn inziens van hetzelfde niveau als A.'s eerste reactie.
ken (20-2-2015 om 10:45)
wat kinderachtig om altijd gelijk een oordeel te hebben bemoei je lekker met je eigen zaken en lazer op altijd dat zelfde gelul hier over een ander. als je niks goeds heb te vertellen hou dan lekker je grote mond dicht.. tis al erg genoeg dat er zulke dingen gebeuren. kan je beter gelijk naar ren ongeval gaan ergens en dan is zeggen ja je reed veel te hard zeker ? durf je niet dan zeker ? kan je vertellen dat je der wel een paar zou krijgen van die gene als je met zulke onzin aankomt schaam jezelf...
max tholenaar (19-2-2015 om 19:05)
Altijd Die stempels op beginnend bestuurders. Ow zij of hij rijd in een snel uitziende auto / zijn of haar HOBBY mischien wel. Ik vind dat je niet kan oordelen als je er zelf niet bij bent geweest. sterkte nogmaals en hoop dat er snel weer een nieuwe peu is
Gerry Schrauwen (19-2-2015 om 17:20)
Wij kwamen uit bij het ongeluk en hebben wat hulp geboden,wat ben ik blij dat het niet zo ernstig is afgelopen als dat het eruitzag. Gelukkig ! En die commentaar hebben : BEMOEIJE MET JE EIGEN ZAKEN !!! Moeder en dochter sterkte !!!!
Cookie-instellingen beheren