Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto vliegt over de kop in Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-02-2015, 16.31 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vanmiddag een personenauto over de kop gevlogen en op een fietspad tot stilstand gekomen.

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur op de Lekstraat. Vermoedelijk heeft de auto eerst een berg met oud asfalt geraakt en is daarna tegen een stoep gereden. Vervolgens vloog de auto over de kop door de bossages heen en kwam op een naastgelegen fietspad weer op zijn wielen tot stilstand. Omdat mogelijk sprake was van beknelling rukten ook twee brandweerwagens uit. Ter plaatse bleek hier geen sprake van te zijn.

De bestuurder van de auto vluchtte na het ongeval. Hij werd in de buurt van de draaibrug aangehouden. Zijn passagier is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (22-2-2015 om 20:52)
een kind maar ook en volwassene is erg die onder de auto had kunnen komen,hoe je het voorelkaar krijgt over de kop met de auto, te hard gereden, en vast en zeker een slokje op.....en geduld,,,, ik zie zoveel haastige mensen om me heen, haastige spoed maakt zelden goed. kortom lompe donder.
mv (22-2-2015 om 20:39)
Vluchten na zoIets met een vriend of vriendin in je wrak vast, dat s te gek voor woorden. Ik moet wel zeggen dat de afzettingen en de info langs de weg erg slecht is. Er staan borden dat dit of zus bereikbaar is, maar dit blijkt bij aankomst niet zo te zijn. Alles is in stijl van een gemeente die iets goeds probeert te doen. Helaas WEER niet gelukt. Mvg
R (22-2-2015 om 20:37)
Niks hond, want een hond doet dat niet. En als je bij zo een persoon instapt vraag je erom. Ik neem aan dat de bijrijder de bestuurder kent.
T4 (22-2-2015 om 20:13)
Wat een hond ben je als je iemand in de auto laat . Nou wat zal het worden taak strafje drie weken bladjes prikken en een bekeuring.
t is wat (22-2-2015 om 19:49)
Als ie vluchtte zal het wel een alcohol gevalletje geweest zijn. Dacht eerst dat het een gast was hier.... die niet op de hoogte was van het zooitje ter plekke.... maar dan nog, t is dag en je hebt ogen gekregen..... sterkte vooral voor de bijrijder, je schrikt je rot als je naast zo'n nepchauffeur zit natuurlijk..... Idd souburger, ben het helemaal met je eens....
mozes (22-2-2015 om 19:47)
Jan (22-2-2015 om 17:49 uur er staat een rond wit bord met een rode rand. heel simpel, verboden in te rijden voor alle verkeer. geldt voor de hele weg, ook waar geen hekje staat.
Cookie-instellingen beheren