Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Identiteit slachtoffer Hengstdijk bekend

Toegevoegd: 23-02-2015, 20.12 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - De identiteit van de persoon die vanmiddag in het Zeeuws-Vlaamse Hengstdijk om het leven kwam bij een ongeval is bekend. De politie brengt de personalia echter morgen pas naar buiten.

Het ongeval gebeurde rond 15.50 uur plaats op de kruising van de Hengstdijksestraat met de Plattedijk. Het slachtoffer, een fietser, werd daar aangereden door een personenauto en overleed ter plekke. De auto reed op een voorrangsweg waar een snelheidlimiet geldt van 80 kilometer per uur. Vermoedelijk stak de fietser deze weg over.

​De politie heeft ter plekke uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Zie ook:
- Fietser overleden na botsing (23-02-2015)

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (24-2-2015 om 07:50)
Ik zie een elektrische fiets. Het zou me niet verbazen, als het iemand op leeftijd betreft. Oudere mensen hebben een minder snel reactievermogen en ook moeite om naar links en rechts te kijken. Te hard gereden zal niet aan de orde zijn, daar de auto bijna nog op het kruispunt staat.
Cookie-instellingen beheren