Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietser Vlissingen raakte zwaargewond

Toegevoegd: 27-02-2015, 12.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De fietser die gisteren ongelukkig ten val kwam in Vlissingen is ernstig gewond geraakt. Dat heeft de politie Zeeland-West-Brabant naar buiten gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de Badhuisstraat nabij de kruising met de Paul Krugerstraat. Ter plaatse kwam een fietser ongelukkig ten val. Volgens de politie is het slachtoffer een 68-jarige vrouw uit Vlissingen. Het slachtoffer liep ernstig hoofdletsel op. 

Een rapid responder en een ambulanceteam kwamen ter plekke om hulp te verlenen. De fietser is met onbekend letsel per ambulance afgevoerd. Volgens de politie is de vrouw naar Rotterdam vervoerd. De politie onderzoekt nog waardoor de vrouw precies ten val is gekomen.

Zie ook:
- Gewonde bij ongeluk in Vlissingen (26-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mark (15-3-2015 om 16:41)
Helaas is ze overleden, wat de oorzaak ook was, trieste zaak weer. omstanders bedankt, maar voor de getuigen die zwijgen heb ik geen respect
T4 (28-2-2015 om 20:04)
@ Aischa als ik jou bericht lees en wat je gedaan hebt ben ik toch blij dat er nog mensen zijn die een ander helpen. Voor de Familie alle sterke toegewenst. en @ Betaler mocht jou nou zo iets over komen wees dan maar blij dat er nog mensen bestaan als Aischa. de wereld is al kil een koud genoeg de laatste jaren.
Aischa (28-2-2015 om 17:34)
Dochter: ik heb de politie gesproken, ter plaatse en gisteravond telefonisch. Je mag altijd mailen naar [email protected] Heeeeeeeel veel sterkte, ik duim voor haar!
Dochter (28-2-2015 om 10:04)
Beste Aischa, alles wat je weet, vertel het alsjeblieft aan de politie. Wij willen zo graag meer weten wat er is gebeurd, wat ze nog heeft gezegd! Ze vecht voor haar leven! Wim, nee geen elektrische fiets. Een geopend portier en daardoor gevallen.
wim (27-2-2015 om 19:49)
Weer een fietser die ten val is gekomen misschien wel een electrice fiets waar toch behoorlijk veel ongelukken mee gebeuren en naar Rotterdam vervoert wat niet positief is wij wensen de mevrouw en de famielje heel veel sterkte toe.
Aischa (27-2-2015 om 14:23)
Wat een vreselijk bericht. Het ongeval gebeurde voor de deur bij mijn werk. Samen met een aantal anderen hebben we bij mevrouw gezeten, toegedekt met dekens en gewacht op de hulpdiensten. Het zag er akelig uit en was al bang voor dit bericht. Ik ben er best een beetje naar van geweest en hoop dat ze er bovenop komt!! Sterkte voor mevrouw en haar familie!
Cookie-instellingen beheren