Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt Zierikzeese autobekrasser

Toegevoegd: 06-03-2015, 14.36 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - De politie is op zoek naar de persoon die in de nacht van woensdag op donderdag in Zierikzee tientallen auto's heeft bekrast.

In de bewuste nacht zijn in het centrum van Zierikzee en in de wijk Plan West een 80-tal auto's diep bekrast. De dader heeft met een scherp voorwerp motorkappen en deuren van de voertuigen bewerkt. Op de camerabeelden is een persoon te zien die de vernielingen pleegt. Mogelijk gaat het om een man met een fors postuur met een lengte van 1.80 meter. Hij heeft op dat moment een leren zwarte jas aan met daaronder een witte sweater met een over zijn hoofd getrokken capuchon. Verder draagt hij een licht gekleurde joggingbroek en donkere sportschoenen met een lichte zool.

De politie verzoekt getuigen of mensen die meer weten contact op de nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (6-3-2015 om 18:15)
Redelijk goede beelden, als hij uit Zierikzee komt moeten mensen hem toch herkennen! Misschien is dit ook wel de pyromaan die al ruim een jaar bezig is in Zierikzee...
Rien (6-3-2015 om 17:36)
Haha das lachen, nu hebben ze hem zo te pakken dus dat wordt een heel duur grapje voor die gozer, kan hij gaan werken en afbetalen, net goed.Ledigheid is des duivels oorkussen zeiden ze vroeger toch? Mischien heeft hij die 2 slooppanden ook wel in de brand gestoken gisternacht en vorige week. De zieke geest. hé das gaaf dat ie op camera staat, nu hebben ze hem waarschijnlijk zo, wordt het een heel duur grapje voor die gozer dan weet ie
meisje01 (6-3-2015 om 17:33)
Wat een ....., sorry hoor. Maar ben je hier groot voor geworden, "normale"mensen slapen op dit tijdstip, of zijn aan t werk! En dan andere mensen moedwillig duperen.... Bizar gewoon... wat een rare wereld tegenwoordig!
anoniem (6-3-2015 om 17:31)
Ik heb gebeld weet wie het is