Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Man weigert stadskantoor te verlaten

Toegevoegd: 10-03-2015, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 26-jarige Vlissinger heeft vanochtend het Stadskantoor van de gemeente Middelburg aan de Kanaalweg in Middelburg op stelten gezet. Hij weigerde de vertrekken en moest door de politie worden aangehouden.

De Vlissinger was dinsdagmorgen rond 10:30 uur naar het gemeentehuis gekomen. Hij gedroeg zich zeer luidruchtig en wenste zijn gedrag niet aan te passen. Een beveiligingsambtenaar van de gemeente sommeerde hem daarom om het gebouw te verlaten. De bezoeker gaf echter geen gehoor aan de vorderingen.

De politie werd gealarmeerd om hulp te verlenen. Agenten hebben de 26-jarige onder verzet aangehouden. Hij kreeg handboeien om en is overgebracht naar een politiecel. Op het bureau bleek dat hij nog een boete van ruim 500 euro open had staan. Het bedrag kon hij niet voldoen en daarom moet hij na het afhandelen van de zaak in een cel blijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (11-3-2015 om 03:03)
@wim iemand veroordelen(vooroordelen) zonder dat je de feiten kent is ook niet zo netjes.
claudia (10-3-2015 om 23:23)
wim, je weet niet eens waar het om gaat, over onbenul gesproken..mag hopen dat jij nog eens in een situatie komt, werk kwijt bv, hypotheek niet meer kunnen betalen, dan ga je t ene gat vullen met t andere, komt er niet meer uit en dan zeggen ze, ga naar de gemeente, die kunnen helpen...noem maar iets en dan kom je instanties tegen met al die beroemde nl regeltjes..have fun alvast! karma is een bitch..denk na voor je reageert man!
wim (10-3-2015 om 19:37)
niet te geloven wat ben jij een groot schoft om een gemeente kantoor op stelten te zetten wat moet jij je eigen diep schamen als je 26 jaar bent je zal wel geen werk hebben om zo te keer te gaan en nog een schuld heeft van 500 euro open staat op gemeente huis je bent een groot onnut en lekker blijven zitten in de cel voor vele jaren.
Cookie-instellingen beheren