Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Arrestatie na steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 16-03-2015, 14.46 uur - Update: 16-03-2015, 15.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandagmiddag een man opgepakt na een steekpartij in Middelburg. Zeker één persoon raakte gewond.

De steekpartij vond rond 13.30 uur plaats in een woning aan de Radenhove. De politie hield ter plekke één persoon aan. Hij werd afgevoerd in een politiebusje. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plekke om zich over het slachtoffer te ontfermen. De man had sowieso een wond in zijn linker bovenarm.

De politie zette de omgeving af met linten. De tactische recherche heeft enkele getuigen gesproken en meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen. Diverse andere personen legden ter plekke al een verklaring af. Over de aanleiding van het steekincident is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren