Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Automobilist en hond gewond bij ongeval

Toegevoegd: 17-03-2015, 10.48 uur
Door: Rolf de Feijter

WATERLANDKERKJE - Bij een eenzijdig ongeval afgelopen nacht op de Philipsweg in Waterlandkerkje zijn een 33-jarige man uit Waterlandkerkje en zijn hond gewond geraakt.

De politie kreeg rond 0.56 uur de melding dat er een auto in de sloot zou zijn beland. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze de bestuurder en zijn hond aan bij het voertuig. Beiden waren gewond. De man wilde in eerste instantie niet mee met de ambulance omdat hij zijn hond niet achter wilde laten. Uiteindelijk is de man toch per ambulance afgevoerd. Het slachtoffer had bij het ongeval verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.

De hond is met onbekende verwondingen door de dierenambulance afgevoerd naar een dierenkliniek in Terneuzen. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
han (20-3-2015 om 08:49)
is er al nieuws over de man en de hond,zit hier steeds aan te denken
mikel (17-3-2015 om 13:31)
ik hoop dat het goed gaat met de hond
han (17-3-2015 om 10:55)
o ik hoop dat het met de hond en man goed gaat ,heel veel beterschap toegewenst
Cookie-instellingen beheren