Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Dodenlijst circuleert in Terneuzen

Toegevoegd: 24-03-2015, 14.28 uur
Door: Rolf de Feijter / Provicom

TERNEUZEN - In Terneuzen zou een dodenlijst circuleren die door rivaliserende Antilliaanse groepen zou zijn opgezet. Er staan namen op van mensen die moeten worden omgebracht. Dat meldt de PZC.

Het nieuws over dodenlijst kwam naar buiten tijdens een kort geding wat een inwoner van Terneuzen had aangespannen tegen de gemeente. Hij spant dat kort geding aan omdat hij een gebiedsverbod heeft opgelegd gekregen. Deze week zou dat gebiedsverbod zijn beperkt tot alleen de kern van Terneuzen.

Een advocaat van de gemeente Terneuzen liet weten dat de dreigingsinschatting in Terneuzen hoog is en dat er een strijd op leven en dood gaande is tussen de twee rivaliserende groepen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jk (29-3-2015 om 14:59)
Zouden die elkaar rivaliserende criminelen ook een gewone baan hebben? Misschien wordt het tijd om een werkplicht in te stellen. "ledigheid is des duivels oorkussen" leerde men vroeger
lia (26-3-2015 om 13:25)
amsterdam in het klein................daar ruimt men ook op , maar ook dat ze onschuldigen mensen neerschieten met heel veel verdriet en onbegrip bij de nabestaanden, Kijk maar naar opsporing verzocht wat een verdriet dat dit geeft. Ik denk dat de maatschappij helemaal gek aan het worden is ..................................
anne (26-3-2015 om 11:01)
Ooh jan toch ik hoop dat je gewoon vreselijk dom bent om zo te kunnen reageren. Je zal anders praten als er een onschuldige geraakt word Vooral als het je eigen familie overkomt. Maar goed hersens zijn niet te koop. Denk na voordat je wat zegt. Er kunnen kinderen gewond raken onschuldige voorbij gangers. En met uitkeringen heeft het niks te maken. Knap dat jij dat weet zeg. Zoiets heet een vooroordeel. Jij verveelt je duidelijk ook om zo een achterlijke reactie plaatsen.
Mark (25-3-2015 om 12:55)
Wachten tot 1 groep wint van de ander dan schieten ze ook op ons Want het gaat allemaal om zeggenschap Word nog leuk in terneuzen Wilde Westen HiYa !!!
loesje (25-3-2015 om 11:42)
Jullie moeten in Den Haag zijn hoor en niet op de A 58! ! !
John (25-3-2015 om 08:39)
Rivaliserende groepen? Groepen met teveel vrije tijd en teveel fantasie. Laat ze elkaar lekker allemaal afmaken zonder onschuldige burgers mee te nemen. Als er uiteindelijk eentje overblijft mag die op kosten van de staat een enkeltje naar een locatie naar keuze. Iedereen blij en probleem lost zich vanzelf op zonder dat het teveel belastinggeld kost. Ik wil niet weten wat het groepje pubers tot nu toe gekost heeft.
Cookie-instellingen beheren