Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 58 km

Twee aanhoudingen bij controle growshop

Toegevoegd: 26-03-2015, 22.13 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Bij een controle van een growshop aan de Zeldenrustlaan in Terneuzen heeft de politie donderdag twee mannen aangehouden. Daarnaast nam de politie geld en materialen die gebruikt kunnen worden voor de inrichting van een hennepkwekerij in beslag.

De politie startte rond 10.00 uur met de controle. Deze controle was gericht op de naleving van de Opiumwet die per 1 maart 2015 ook de voorbereidende handelingen op hennepteelt verbiedt. Een 44-jarige man uit IJzendijke en een 25-jarige Belg uit Zelzate werden meegenomen naar het politiebureau. Ze zijn na verhoor weer vrijgelaten met een proces-verbaal op zak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (27-3-2015 om 18:32)
Het valt ons koud op ons dak, wij zijn een winkel gespecialiseerd in verticaal en kleinschalig kweken van allerhande gewassen om dat tot een zo groot mogelijk plezier te maken. Er is geen enkele richtlijn gegeven om ons te tonen waar we fout in zouden kunnen zijn en nu worden we na 2 jaar open te zijn en nooit een probleem of een vermoeden tot problemen met de verkoop van onze artikelen te hebben gehad geconfronteerd met het feit dat we als growshop bestempeld worden, ik kan me hier niet in vinden en vind het een belediging naar ons en onze klanten. Daarnaast zijn wij niet aangehouden maar verhoord wat ons logisch lijkt in deze wirwar van wetgeving en is onze winkel gewoon open
Cerebrus (27-3-2015 om 09:02)
Ondertussen schiet men elkaar dood op straat, maar de politie is gelukkig met echt belangrijke dingen bezig!
Cookie-instellingen beheren