Weerbericht:
Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie onderzoekt brand Middelburg

Toegevoegd: 25-04-2015, 13.16 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar de brand die vannacht woedde in een woning in de Middelburgse wijk Mortiere.

De brand woedde aan de Robert Johnsonstraat en werd rond 00.15 uur gemeld. Twee personen ademden rook in en moesten door de ambulancedienst medisch worden onderzocht. Voor zover bekend hoefden zij niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De brandweer kon rond 01.30 uur het sein brand meester geven.

Technisch en tactisch rechercheurs zijn vanmiddag bij het pand geweest om te onderzoeken hoe de brand precies is ontstaan. De politie kon vanmiddag nog niets zeggen over haar eerste bevindingen.

Zie ook:

- Flinke woningbrand Mortiere Middelburg (25-04-2015)

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Brand: Explosieven, vuurwerk en coke (25-04-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750