Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 253 km

Politie neemt 32 honden in beslag

Toegevoegd: 02-05-2015, 09.41 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - Bij een hondenfokker in de gemeente Sluis heeft de dierenpolitie donderdag 32 honden in beslag genomen. De dieren waren ondervoed een aantal van de viervoeters verbleef in een vieze ruimte vol ontlasting.

De eigenaar is al diverse malen gecontroleerd en gewaarschuwd. De dierenpolitie hield donderdag opnieuw een controle. Daarbij zijn uiteindelijk 24 volwassen honden en 8 pups in beslag genomen. De dieren waren te mager.

In februari was er ook al een controle geweest waaruit bleek dat de dieren ondervoed waren. Nu bleek dit opnieuw het geval en zijn de honden afgevoerd en elders ondergebracht. De eigenaar kreeg een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mieke (2-5-2015 om 21:16)
Triest !! deze mensen hielden husky trektochten en maakten reclame hiervoor !! Arme honden ! Misschien nu zelf voor de slee deze mensen !
willem77 (2-5-2015 om 14:30)
die broodfokker moet een verbod krijgen op het houden van welk dier dan ook. schandalig om zo met dieren om te gaan. waarschuwen heeft dus niets geholpen. zware boete en flinke celstraf is hier echt nodig.
edwin (2-5-2015 om 12:51)
Goed bezig dierenpolitie, zo werkt dat nu nog een fikse boete en in de gaten houden.
Ria (2-5-2015 om 12:46)
Laat deze man aub nooit meer honden mogen fokken!!! Een proces-verbaal?? Hij gaat er gewoon mee door.
kees (2-5-2015 om 11:34)
zo iemand moet nooit meer dier mogen houden
Bep (2-5-2015 om 11:31)
Ik snap dit niet hoor. Elke keer een proces verbaal en zo'n vent kan weer opnieuw beginnen met het mishandelen van dieren. Geef deze sukkel een super hoge geld boete , laat hem ook meelopen in een dieren asiel. En zet hem dan zelf in een hok waar hij in zijn eigen uitwerpselen kan vertoeven. Oh ja, eten krijgt hij ook heel weinig misschien dat deze eikel dan weet hoe de arme honden zich moeten voelen. En buurtbewoners let goed op. Koop nooit iets bij deze knoeierd!!!
Cookie-instellingen beheren