Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt 32 honden in beslag

Toegevoegd: 02-05-2015, 09.41 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - Bij een hondenfokker in de gemeente Sluis heeft de dierenpolitie donderdag 32 honden in beslag genomen. De dieren waren ondervoed een aantal van de viervoeters verbleef in een vieze ruimte vol ontlasting.

De eigenaar is al diverse malen gecontroleerd en gewaarschuwd. De dierenpolitie hield donderdag opnieuw een controle. Daarbij zijn uiteindelijk 24 volwassen honden en 8 pups in beslag genomen. De dieren waren te mager.

In februari was er ook al een controle geweest waaruit bleek dat de dieren ondervoed waren. Nu bleek dit opnieuw het geval en zijn de honden afgevoerd en elders ondergebracht. De eigenaar kreeg een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (2-5-2015 om 11:24)
Laten ze die vent maar eens een poosje op water en brood zetten, vergunning afpakken en in ieder geval z'n tent sluiten. Heb zelf een hondje uit Noord-Beveland ( Spanje ) uit "zogenaamde" hulp instantie voor 275 euro , nooit is er gevraagd hoe of het ging, maar iedere 6 weken staat hun site vol nieuwe hondjes, gaat dus alléén maar allemaal om geld.$$$$$$$$$$ Inmiddels komen er veel te veel uit het buitenland, dit slaat nergens meer op! Ik mag hopen dat deze hondjes niet meer terug naar deze man gaan, na al die waarschuwingen!
peter (2-5-2015 om 10:35)
jammer ze hadden die man in een cel moeten gooien vol met stront, en lekker op droog brood zetten, kijken of hij het zo leuk vindt.
zeeuw (2-5-2015 om 10:27)
ze moeten alles inbeslag nemen en een flinke boete erboven op
Cookie-instellingen beheren