Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kauwen vast in schoorstenen

Toegevoegd: 02-05-2015, 20.18 uur
Beide kauwen zijn ter verzorging met de dierenambulance mee gegaan.
Beide kauwen zijn ter verzorging met de dierenambulance mee gegaan.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Rolf de Feijter

'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is zaterdagmiddag ingezet bij een melding van dieren in problemen in 's-Heer Arendskerke. Ook de dierenambulance was aanwezig.

De brandweer werd rond 15.50 uur gealarmeerd omdat er twee kauwen vast zaten in in de schoorstenen van twee verschillende woningen aan de Liesbethstraat. De aanwezige brandweereenheid heeft met behulp van de ladderwagen de kauwen uit de schoorstenen gered.

Beide kauwen zijn ter verzorging met de dierenambulance mee gegaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (3-5-2015 om 09:10)
Voor verzorging meegenomen, zijn we gek geworden in Nederland ?
René (3-5-2015 om 08:21)
Hoezo verspilling??????
jan (2-5-2015 om 22:29)
Zijn de schoorstenen nu ook zo dicht gemaakt dat herhaling wordt voorkomen ? En wie betaalt deze actie van de dierenambulance, die wellicht met overheidssubsidie in het leven wordt gehouden !
Ronny (2-5-2015 om 21:57)
Hoe gestoord zijn wij in dit land....... De brandweer en een dieren ambulance voor 2 kauwen in de problemen..... Wie gaat dit betalen.... geen zorg voor mensen... maar wel uitrukken voor 2 overlast makende vogels ...het moet niet gekker worden. Maar ja, we leven in Nederland, dus daar is wel geld voor,,,,,,,
Koos P. (2-5-2015 om 21:54)
Ja die rotbeesten maken nestjes in schoorstenen. Je ziet ze overal de schoorstenen in glippen, en 's ochtends word je wakker van het geroefel in je schoorsteen, lijkt net of er muizen op zolder lopen zo'n geluid. Je mag ze helaas niet afschieten.
b de reu (2-5-2015 om 21:04)
redden?we worden overspoeld met die kauwen.ze kunnen niks met rust laten.eieren wegpikken van zangvogeltjes.mos lospikken van de daken.en het eten stelen van mijn sierduiven
Cookie-instellingen beheren