Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser slaat man gebroken kaak

Toegevoegd: 17-05-2015, 12.28 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Zaterdagmorgen vroeg is op de Hogezoom in Renesse een man aangehouden nadat hij iemand een gebroken kaak had geslagen.

Het incident gebeurde rond 01.45 uur in een horecagelegenheid aan de Hogezoom. Agenten troffen na een melding een 33-jarige man uit Leeuwarden aan, die zojuist was geslagen. De man deed op het politiebureau in Renesse aangifte. Het slachtoffer is na de aangifte met een taxi naar het ziekenhuis in Goes gegaan. Daar bleek dat zijn kaak was gebroken. De man is zaterdag naar een ziekenhuis in Leeuwarden gegaan, waar hij geopereerd zou worden.

Rond 02.00 uur werd op de Hogezoom een 31-jarige man uit het Duitse Mönchengladbach aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De geweldpleger is zaterdag gehoord en bekende het feit. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg onmiddellijk een dagvaarding, waarmee hij zich tegenover de rechter kan verantwoorden. Om 13.50 uur werd hij in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GtM (17-5-2015 om 21:59)
Op zich vind ik 2 a drie nachtjes in de cel wel gepast als je iemand z'n kaak aan stukken slaat tijdens een, door dezelfde persoon geïnitieerde, gewelddadige actie.
AD. (17-5-2015 om 19:44)
Wat is at toch met die .... duitsers daar in Renesse. Het seizoen is nog niet begonnen en het is alweer raak. Nergens hoor je van dit soort vele incidenten maar daar is het elk jaar een zootje en schijnt het bij Renesse te horen. Ik ben blij dat ik daar niet woon. Als de burgemeester en het OM hier geen horeca zaken gaan sluiten na dit soort incidenten ( ook in het hoogseizoen ) zal dit altijd blijven bestaan en zelfs uitbreiden want de recreatie ondernemers regeren in Renesse en zolang zij hier aan verdienen zal de veiligheid hier altijd op de 2e plaats komen voor de vaste bewoners en hun normale bezoekers. Met een gezin met knderen hb je hier dus niks te zoeken omdat het gajus hier de baas is.
mo (17-5-2015 om 17:58)
Dat gaat lekker daar
Anneke (17-5-2015 om 17:45)
Waarom wordt zo'n crimineel niet vastgehouden maar zo snel weer in vrijheid gesteld? Dan vraag je je af: wie wordt het volgende slachtoffer van deze "vent"!
Cerebrus (17-5-2015 om 14:00)
Je slaat iemand een gebroken kaak in een land waar je te gast bent, en de politie stuurt je met een papiertje weer naar huis. Niet te geloven. Wat zou er gebeuren als je zoiets in Duitsland zou doen?
Cookie-instellingen beheren