Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (16) overleden na ongeluk N286

Toegevoegd: 28-05-2015, 19.30 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Het meisje dat vanochtend zwaargewond raakte bij een ongeluk in Scherpenisse is overleden. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het meisje, 16 jaar oud en afkomstig uit Scherpenisse, stak rond 07.50 uur op de fiets de Poortvlietsedijk (N286) tussen Scherpenisse en Poortvliet over. Daar werd ze aangereden door een personenauto die richting Poortvliet reed.

Het meisje moest worden gereanimeerd en is uiteindelijk met de traumahelikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Haar toestand was op dat moment zorgwekkend. Ze is aan het eind van de middag overleden.

Zie ook:
- Meisje gereanimeerd na ongeval


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Izabel (30-5-2015 om 23:16)
Afschuwelijk! Familie, vrienden en zij die erbij betrokken zijn.....enorm veel sterkte........
Een moeder (30-5-2015 om 20:40)
De nachtmerrie van elke ouder. ......God sterkte jullie nu en in de toekomst!!
Medeleven (30-5-2015 om 13:45)
Ik wil de familie van harte sterkte toe wensen in dit smartelijk verlies. Er is niemand op deze wereld, die de familie kan troosten. Moge God jullie kracht en sterkte geven, om dit smartelijk verlies te kunnen dragen, en te kunnen doorgronden. Een meelevende groet...
Maria (29-5-2015 om 19:30)
k Zit er de hele dag aan te denken. Verschrikkelijk als je zo n bericht thuis krijgt... Je leven verandert voorgoed! Ik wens de ouders, verdere kinderen en familie heel veel sterkte toe.
Leon (29-5-2015 om 17:58)
Mag ik de familie heel veel sterkte wensen het zal nooit meer worden als voorheen.
c (29-5-2015 om 16:50)
de wereld sta even stil als je kind verongelukt en op zon jonge leeftijd een einde komt dit moet je beleefd hebben om dat te begrijpen, ik wens de ouders en de famielje zo ook de chaffeur veel sterkte toe met dit verschrikkelijke verlies.
Cookie-instellingen beheren