Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Agenten treffen poedel in auto aan

Toegevoegd: 08-06-2015, 09.42 uur
De poedel werd aangetroffen in een afgesloten auto aan de Sint Pieterstraat in Middelburg.
De poedel werd aangetroffen in een afgesloten auto aan de Sint Pieterstraat in Middelburg.
© Foto: Politie
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zaterdagmiddag trof de politie in een auto aan de Sint Pieterstraat in Middelburg een hond in de auto aan.

Rond 14.45 uur kreeg de politie een melding dat een hondje al een half uur in een auto zat opgesloten. Agenten zagen dat het beestje nog bewegelijk was en er fit uit zag. De ramen waren niet beslagen en de auto stond in de schaduw. De ramen waren dicht en er stond geen drinken in de auto.

Uit onderzoek bleek dat de politie enkele weken geleden een soortgelijke melding ontving over dezelfde auto. Destijds werd deze niet meer aangetroffen. De eigenaresse van de auto is afkomstig uit Arnemuiden. Een agent van de dierenpolitie neemt contact met haar op om beide zaken te bespreken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boos (11-6-2015 om 10:55)
ook al staat de auto in de schaduw , ga zelf maar is meer dan een uur lang in een afgesloten auto zitten , ik vind dat die bestuurder van die auto een flinke prent had moeten krijgen want het is niet de eerste keer bij die bestuurder , of raampje volgende keer open en water voor die hond of hond per direct weg halen bij die mensen .
Peter (9-6-2015 om 17:36)
Heeft iemand wel eens beslagen ramen van een auto gezien? Dan moet het op z'n minst winter zijn en er wel een hele grote hond in de auto zitten. Laat geen dieren in een auto achter, tenzij het een wurgslang is, en je alarminstallatie is defect!
bassie (8-6-2015 om 17:24)
'de ramen waren niet beslagen en de auto stond in de schaduw'....niks aan het handje lijkt mij, raampjes hadden misschien wel op een kiertje gemogen maar het beestje vertoonde geen oververhittingsverschijnselen dus wat is nu het probleem?
praatjes vullen geen cellen (8-6-2015 om 17:10)
denk ik ook, gelijk het duurste raam eruit tikken en nix geen praatje met de dierenpolitie, maar gewoon een dikke bekeuring zoals dat hoort !
Vlissinger (8-6-2015 om 16:13)
Hallo goed lezen, de auto stond in de schaduw en wat was de maximale temperatuur afgelopen zaterdagmiddag? Had de auto in de volle zon gestaan ja dan was het dierenmishandeling geweest. En in Middelburg je auto parkeren met al die steunpilaren van de maatschappij in de buurt en dan de portierraampjes een stukje open, dat is vragen om moeilijkheden. En wie weet wat er dan met het hondje was gebeurd.
Rick (8-6-2015 om 13:38)
Net als in de USA, vrouw 1 uur in een afgesloten auto zetten voor minstens 1 uur bij een buiten temperatuur van 30 graden. Eens kijken hoe zij dat ervaart.