Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 20 km

Vuilnisauto te hoog voor viaduct A58

Toegevoegd: 14-07-2015, 14.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een vuilnisauto van de gemeente Vlissingen is vanmiddag op de A58 bij Middelburg tegen een viaduct gereden.

De vrachtwagen reed vanuit Vlissingen richting Middelburg. De hydraulische laadkraan van de vuilniswagen stond klaarblijkelijk nog te ver omhoog om onder het viaduct bij de Bosschaartsweg bij Middelburg door te kunnen. Door de klap verloor de vrachtwagen het laadmechanisme voor containers.

Het viaduct raakte lichtbeschadigd. Er raakte niemand gewond en voor zover bekend werden geen andere voertuigen geraakt. Ter plekke kwam olie op het wegdek terecht. Rijkswaterstaat zorgt voor het reinigen van het wegdek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Komo (15-7-2015 om 05:42)
ik denk die brokkenpiloot moet voortaan maar achter de vuilniswagen lopen om de bakken er in te kieperen.
P. Oelrich (15-7-2015 om 01:00)
verbazingwekkend hoe mensen tegenwoordig op internet publiekelijk mensen stom durven te noemen en nogal een dunk hebben te denken zichzelf fantastisch te vinden .. internet en zulke sensatie berichten als deze zijn blijkbaar een excuus om mensen publiekelijk onderuit te halen!! Zijn er gewonden gevallen? .. Zijn er mede weggebruikers betrokken geweest? .. Nee!! .. Enig idee hoe hard de mensen werken van de reinigingsdienst werken om JULLIE rotzooi op te ruimen?! .. nogmaals nee!! Ben erg teleur gesteld in de reacties van de mensen hier .. totdat het je eigen vent is! Oordelen is zo makkelijk tegenwoordig zonder er bij na te denken wat het met een werknemer doet .. Ik ben blij dat de chauffeur heelhuids ervan afgekomen is!!
loeso (14-7-2015 om 19:38)
niet de eerste keer vd gemeente, vorige weet ik nog op nieuwevlissingse weg de lichtmast, ze zijn lekker vakbekwaam, net als de gemeente zo rijden ze ook.
idiot-proof (14-7-2015 om 19:38)
doet me herinneren aan een exact zelfde geval een paar jaar terug, maar dan bij baskenburg en toen was het een hele verkeerslichtinstallatie die aan gort werd gereden. Ik denk dat het voor de gemeente goedkoper is om overal een beveiliging op te bouwen tegen dit soort fouten dan de schades te blijven repareren.
Vlissinger (14-7-2015 om 18:35)
Top chauffeurs bij de gemeente, 3 jaar terug reden ze de VRI op de Nieuwe Vlissingseweg ook al omver. goed bezig!
SGP-ertje (14-7-2015 om 17:50)
Fouten maken is menselijk, maar je zal het afgevallen deel maar tegen komen op je weg. Dit had (dodelijke) ongelukken kunnen veroorzaken !!! Passende straf/boete en corrigerende maatregelen voor de chauffeur en een onderzoek naar het materiaal waarmee deze beste persoon op pad is gestuurd. (Is hiervoor een leidinggevende/werkgever verantwoordelijk? Hoe kan een auto gaan rijden met de kraan/haak niet in de rustpositie? Neem aan dat dit beveiligd hoort te zijn....
Cookie-instellingen beheren