Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Rijbewijs kwijt na veroorzaken aanrijding

Toegevoegd: 23-07-2015, 12.30 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een automobilist is woensdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij gepakt was omdat hij was weggereden bij een aanrijding.

Een slachtoffer meldde zich woensdagmiddag om 14.00 uur bij de politie dat een onbekende tegen haar auto was gereden die op de Hellingbaan geparkeerd stond. Die was daardoor beschadigd. De gealarmeerde agenten kregen van Duitse toeristen een briefje met het kenteken van de auto die het gedaan zou moeten hebben.

De agenten stelden meteen een onderzoek in een kwamen uit bij een 57-jarige Vlissinger. Hij is in zijn woning aangehouden. Zijn auto was beschadigd en hij rook naar het gebruik van alcohol. Hij gaf toe dat hij een aanrijding had gehad maar hij zag geen schade bij de tegenpartij, daarom was hij doorgereden. Zijn rijbewijs is voorlopig van hem afgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren