Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 104 km

Forse brand op veld met stro Tholen

Toegevoegd: 07-08-2015, 18.12 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In Tholen is vrijdagmiddag een forse brand uitgebroken op een perceel met los stro. De brand is inmiddels geblust.

Op het perceel aan de Turkseweg stond ook een tractor met persmachine. De persmachine was ook bij de brand betrokken en moest, net als de stro, door de brandweer worden geblust. Het vuur werd van beide kanten bestreden.

Er kwam veel rook vrij, maar dit leverde volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland geen problemen op omdat er geen huizen zijn in de directe omgeving van het perceel.

De eerste brandweerploeg werd rond 15.30 uur opgeroepen. Uiteindelijk werden er twee tankautospuiten en een waterwagen ingezet. Rond 17.10 uur was de brandweer het vuur meester.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren