Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vandalen slopen verkeersborden in Terneuzen

Toegevoegd: 21-08-2015, 10.03 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen nacht drie mannen uit Terneuzen opgepakt voor het vernielen van vijf verkeersborden.

Het drietal (20, 22 en 22 jaar oud) had ter hoogte van de rotonde van de Rooseveltlaan met de Churchillaan en de rotonde op de kruising Rooseveltlaan met de Serlippensstraat verkeersborden en reclameborden vernield en op de weggelegd.

Toen de politie rond 3.00 uur arriveerde probeerden de verdachten per fiets te vluchten. Ze werden na een korte achtervolging aangehouden. In totaal zijn vijf verkeersborden en drie advertentieborden vernield. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marina (22-8-2015 om 08:43)
Eigenlijk zouden die mannen achter de tralies moeten, niet alleen als criminelen maar eerder als peuters! Als je hun kan vergelijken als kinderen die andermans speelgoed of spullen stuk maken dan moeten hun dan maar zo behandeld worden! Sommige mannen die vandalisme vertonen zijn baldadig en dat zijn kleine jongetjes ook! Vaak door en door verwend of het zijn moederskindjes! Geef hun een papfles, dan hou je ze zoet!
un egte zeeuw (22-8-2015 om 07:25)
Zeer hard tegen op treden ! Stel maar eens een voorbeeld .
Terneuzenaar (21-8-2015 om 23:32)
Zijn deze jonge mannen ook schuldig aan de grafity teksten hsv hoek bij het sluizencomplex van Terneuzen? Bekijk nu de camera beelden er maar eens van terug. Deze gasten zou ik graag eens week mee hebben in de wegenbouw.
AD. (21-8-2015 om 13:30)
Eerst alle kosten van de schade laten betalen met daarnaast een hoge boete en ze daarna pas laten gaan nadat ze ook de kosten van hun verblijf op het politiebureau hebben voldaan zodat de burger niet op hoeft te draaien voor hun (hotel).
jan (21-8-2015 om 12:37)
Dure grap
Drica (21-8-2015 om 12:20)
Vaak staan mensen er niiet bij stil wat 1 verkeersbord kost. Vervanging gaat van het schamele potje voor de gemeenschap af. Aan de verkeerveiligheid wordt bij deze acties ook niet gedacht totdat een naaste hier slachtoffer van wordt. Dan staan ze voorop op de barricades om te gillen om overzichtelijkheid.
Cookie-instellingen beheren