Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Flinke file door ongeluk in Vlaketunnel

Toegevoegd: 22-08-2015, 11.02 uur
Door: Rolf de Feijter

KRUININGEN - Een ongeval in de Vlaketunnel heeft vanmorgen geleid tot flink wat verkeershinder. Er raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 09.45 uur in de vlaketunnel in de richting van Vlissingen. Door nog onbekende oorzaak botsten drie auto's op elkaar. Volgens de politie raakte er bij het ongeluk niemand gewond.

Vanwege het ongeluk ontstond op de A58 een flinke file van ongeveer elf kilometer tussen Rilland Yerseke Rond 10.30 uur werd de tunnel weer vrijgegeven en kwam het verkeer weer op gang.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (22-8-2015 om 13:03)
De oude rijksweg (N289) stond ook helemaal vast tussen de Smokkelhoek en de vierwegen, over een afstand van zo'n 5 km!
importzeeuwse (22-8-2015 om 12:55)
Gezellig een dagje naar het strand of wat het 'gezellig een ochtend in de file'?
peet (22-8-2015 om 12:00)
Leuk he gemeente en waterschap ?? Als er ongeval tunnel is of brug defect kun je geen kant op ook niet met rampen of terrorisme.. Alles staat gelijk vast bij minste of geringste..Als vlissingen brug kapot is of stroom is uitgevallen kan er geen brandweer politie of ziekenwagen in en uit.. Nooit naar de burgers luisteren lekker doen wat veel geld oplevert en corruptie in politiek.. 1 ongeluk en alles staat vast, moet je s voorstellen als stroom uitvalt wat voor chaos er dan is !!!
Cookie-instellingen beheren