Weerbericht:
Perioden met zon, maar ook enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Brandweer uren bezig met wegdekreiniging

Toegevoegd: 01-09-2015, 09.38 uur
De brandweer was uren bezig om het wegdek weer schoon te krijgen.
De brandweer was uren bezig om het wegdek weer schoon te krijgen.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - De brandweer is maandagmiddag druk bezig geweest met het reinigen van een wegdek in Tholen.

De brandweer werd rond 13.50 uur gealarmeerd voor de wegdekreiniging aan de Eendrachtsweg. Ter plaatse was behoorlijk wat diesel op het wegdek terecht gekomen door een vrachtwagen met een lekkende tank.

De brandweer is uren bezig geweest om het wegdek schoon te maken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (1-9-2015 om 20:36)
Je ziet nog steeds de diesel vlekken bij de oprit naar de Thoolse brug waar Fietsers, Tractors en bromfietsers rijden. Vandaag of morgen gaat er iemand onderuit als het goed geregend heeft. De grote vlek kon ik zo vanaf ongeveer 100~200m zien, dus het is niet goed schoon.
Kb (1-9-2015 om 10:47)
Zoab cleaner had 1 uurtje werk gehad!
Krakotrans (1-9-2015 om 10:38)
Zonde van al die brandweeruren. De wegbeheerder dient hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Deze lossen dat in een half uur op met het juiste materieel.Spuiten in met milieuvriendelijke ontvetter, Reinigen het wegdek met hoge druk en zuigen het direct op. Storten het olie/watermengsel bij een erkend verwerker. Factuur naar veroorzaker.Nu komt alsnog alle diesel en ontvetter in het riool terecht........, en per slot van het liedje kun je het nog steeds zien aan het wegdek dat het niet schoon is. Factuur????Gemeenschap...