Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij brand in woning Kamperland

Toegevoegd: 03-09-2015, 03.43 uur
Door: Rolf de Feijter

KAMPERLAND - In Kamperland is vannacht brand uitgebroken op de bovenverdieping van een woning. De woning liep hierbij flinke schade op.

De brandweer rukte rond 02.00 uur uit naar het brandadres aan de Molenweg. Ter plaatse woedde brand op de bovenverdieping van de woning. Niet veel later werd opgeschaald naar middelbrand. De bewoonster en haar huisdieren konden op tijd in veiligheid worden gebracht.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland heeft de bovenverdieping van de woning forse schade opgelopen. Rond 02.30 uur werd het sein brand meester gegeven. Een naastgelegen woning heeft wat rookschade. Stichting Salvage is opgeroepen om te helpen bij de afhandeling van de schade. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren