Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Twee doden bij ongeval Hoek

Toegevoegd: 30-09-2015, 13.48 uur - Update: 30-09-2015, 13.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Bij een ernstig ongeval op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Hoek zijn woensdagmiddag twee personen om het leven gekomen. De slachtoffers zaten in een auto die brand vloog na een botsing.


De botsing vond rond 13.00 uur plaats op de vluchtstrook. De vrachtwagen met oplegger botste achterop een personenauto. Beide voertuigen vatte na de botsing vlam. De politie kan bevestigen dat er twee dodelijke slachtoffers zijn. Deze zaten in de auto die volledig is uitgebrand. Verder laat de politie weten onderzoek te doen naar de toedracht en de identiteit van de doden.

De N62 richting de Westerscheldetunnel is afgesloten. Verkeer richting Zuid-Beveland kan omrijden via de N252 over de Rijksweg. Het is onbekend hoelang de afsluiting gaat duren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (30-9-2015 om 19:01)
bolly denk eerst na voor je van schrijft of heb je het zien gebeuren ik heb het zelfde mee gemaakt ik kreeg ook de schuld van iedereen weer een domme chauffeur die niet op zat te letten auto voor mij remde heel hard voor me en ik kon niet meer stoppen dus denk na voor je iets schrijft
mar (30-9-2015 om 18:43)
@Alexia als je het stuk goed gelezen hebt, dan weet je dat het autootje met de slachtoffers stil stond op de vluchtstrook. Dat er dan een vrachtauto vol opknalt is een teken dat de bestuurder niet goed oplette, je doet zoiets niet expres dus zal voor hem ook een nachtmerrie zijn, maar zoals altijd is dit niet meer terug te draaien. Heel veel sterkte aan hem en de mensen die het gebeuren hebben meegemaakt en voor de familie en vrienden van de slachtoffers, waar het slechte nieuws nu mogelijk pas is aangekomen.
walter (30-9-2015 om 18:31)
@bolly, weet jij wat er aan de hand was? was je erbij of heb je het zien gebeuren? zo nee, hou dan die domme opmerking voor je, de vrachtwagenchauffeur kan wel onwel geworden zijn of misschien problemen met zijn wagen. hij zal heus niet expres achterop die auto gereden zijn, maar zoals alexia al schreef, hier hebben we de experts van de politie voor, die zullen het wel uitzoeken wat er gebeurd is. voor de nabestaande heel veel sterkte de komende tijd.
Adje (30-9-2015 om 18:29)
Veel sterkte aan alle nabestaanden, ook hulpverleners Je kan je maar voorstellen wat er over blijft na zo, n brand.
* (30-9-2015 om 18:29)
Heel veel sterkte voor de hulpverlening , zeker de mensen die de slachtoffers moeten bergen .
elepi (30-9-2015 om 18:04)
Erg dit ,niet te snel oordelen Bolly, ook bestuurders van personenauto,s zitten vaak niet op te letten !
Cookie-instellingen beheren