Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zware schade bij ongeluk Wilhelminadorp

Toegevoegd: 26-11-2015, 10.27 uur
Door: Rolf de Feijter

WILHELMINADORP - Bij een ongeluk in Wilhelminadorp zijn vanmorgen twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt.


Het ongeluk deed zich rond 08.20 uur voor op de kruising van de Deltaweg (N256) en de Langeweg. Een bestelbus en een personenauto botsten door nog onbekende oorzaak tegen elkaar. Twee ambulances kwamen ter plekke. Vermoedelijk is één van de betrokkenen gewond geraakt.

Het verkeer ondervond lange tijd hinder van het ongeluk. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. De twee voertuigen raakten bij de botsing zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf geborgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Koos (30-11-2015 om 13:50)
Zo te lezen weer een zogenaamde "verkeershufter", hard rijden en inhalen waar het niet kan/mag enz., je zal hem maar tegen komen als "fatsoenlijke" verkeersdeelnemer, het had ook heel anders af kunnen lopen voor de bestuurder van de bestelbus, voor dit soort mensen is de auto wel degelijk een wapen en statussymbool.
ML (26-11-2015 om 22:42)
Auto kwam met hoge snelheid van Noord-Beveland richting Katsevee. Haalde met hoge snelheid in waar het niet kon. Taxibusje moest ter hoogte van het gesloopte tankstation de berm in om niet geraakt te worden. Boven op de brug moest hij even achter een vrachtauto blijven, maar ging direct na de brug weer met hoge snelheid op de linkerbaan door. De aanrijding zelf heb ik niet gezien maar was niet verwonderlijk.
jk (26-11-2015 om 16:31)
Haalde mij als een gek in over een doorgetrokken streep en later weer en op het kruispunt ging het dus fout
jan (26-11-2015 om 15:06)
elke morgen kom ik vanuit Wilhelminadorp bij de kruising waarbij ik afsla richting Goes. er staat een flitspaal bij de kruising voor het verkeer dat richting Zierikzee gaat, voor het verkeer richting Goes staat helaas niets, dus wordt er heel veel door rood gereden. dat er niet veel meer ongelukken zijn gebeurd is een wonder, vooral vrachtwagens denderen maar door. ik heb al diverse keren aangegeven dat er een flitspaal moet komen in de richting van Goes. er moeten blijkbaar eerst weer doden vallen voordat er iemand wakker wordt.
Ad (26-11-2015 om 15:02)
Hoi Karin, in welke auto zat die 'idioot' dan; in die bus of in de personenauto? Dan begrijp ik je reactie beter.
Chauffeur (26-11-2015 om 14:48)
Ik zag em in m'n spiegel al komen, nog een wonder dat ie zo ver is geraakt tegen het verkeer in. Volgens mij wilde hij vooraan invoegen maar daar was geen ruimte. Al met al nog goed afgelopen
Cookie-instellingen beheren