Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man pleegt fraude tijdens theorie-examen CBR

Toegevoegd: 03-12-2015, 16.41 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Donderdagmorgen is in het kantoor van het CBR aan de M.A. de Ruijterlaan in Goes een man aangehouden omdat hij tijdens het theorie-examen de boel zat te flessen.


Het incident gebeurde rond 11.45 uur. Een 46-jarige man uit Valkenswaard was theorie-examen voor het rijbewijs aan het doen, toen medewerkers van het CBR het vermoeden kregen dat de man fraude pleegde. Agenten gingen naar het gebouw aan de M.A. de Ruijterlaan. De man wilde juist de examenruimte verlaten en liep recht in de armen van de agenten.

Uit onderzoek bleek dat hij een mobile telefoon en een zendknop onder zijn kleding droeg. Ook had hij een kleine geluidsontvanger in zijn oor. Hierop werd de man aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. De spullen zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JanDoedel (4-12-2015 om 08:59)
Toe maar 2 agenten voor iemand die vals speelt..
jos (3-12-2015 om 18:34)
Toen ik vorig jaar theorie examen deed in Goes voor m'n auto rijbewijs werd het lokaal gescand op zendapparatuur, nadat je je gsm had ingeleverd !
mark Franse (3-12-2015 om 18:22)
Je had ook gewoon kunnen leren ... leren frauderen is bekant moeilijker dan het daadwerkelijk leren..En frauderen is simpelweg ook duurder.
Cookie-instellingen beheren