Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 245 km

Dronken bestuurder veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 08-12-2015, 11.02 uur
Door: Rolf de Feijter

ZONNEMAIRE - Een 21-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland heeft maandagavond aan de Zuidweg in Zonnemaire een eenzijdig ongeval veroorzaakt. Hij raakte daarbij twee vluchtheuvels en een stoeprand. De man bleek ongedeerd maar had wel gedronken.


Agenten kwamen rond 22.33 uur aan bij het ongeval. Ze zagen dat het voertuig van de verdachte zwaar beschadigd was geraakt. De bestuurder moest op het politiebureau een blaastest afleggen. Daaruit bleek dat hij bijna driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Het rijbewijs van de man is direct ingenomen. Hij kreeg ook een proces-verbaal uitgereikt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (9-12-2015 om 07:59)
nooit meer terug geven dat dronkenmanrijbewijs
Pipo (8-12-2015 om 17:41)
Onder invloed bewezen, dus niet verzekerd voor eigen schade en wellicht ook niet voor de schade aan derden. Ook nog en tijdje het rijbewijs kwijt en dan niet zeuren dat je het nodig hebt voor je werk. Gelukkig ging het mis op de vluchtheuvels en was er alleen materiele schade en kon hij niet verder. Boontje komt om zijn loontje. Ik kom Boontje liever niet tegen.
Tom (8-12-2015 om 14:06)
Goed dat het rijbewijs is afgepakt van deze jongeman! Hij had wel iemand invalide of dood kunnen rijden. Het lijkt wel of er weer steeds meer onder invloed van alcohol wordt gereden in Zeeland!
wim (8-12-2015 om 13:33)
Hoe bestaat het om zoveel risico's te nemen om drie maal de toegestane hoeveelheden alcohol te nemen waarvan je weet dat de pakkans zeer groot is, moet je eens goed overdenken wat je veroorzaakt heeft en gelukkig geen mensen bij betrokken waren want dat had ook gekund maar ik hoop dat je de schade wel moet betalen, zeer dom wat je hier aangericht heeft
wim (8-12-2015 om 12:25)
dat is een duur drankje geweest en ook de verzekering betaald niet uit als je dronken bent
Hippo (8-12-2015 om 12:06)
Sukkel
Cookie-instellingen beheren