Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Buurt WhatsApp leidt tot aanhouding vernielers

Toegevoegd: 12-12-2015, 16.17 uur
Door: 112Vlissingen-Souburg

MIDDELBURG - Bewoners aan de Nieuwe Vlissingseweg hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een drietal jongens staande gehouden omdat zij vermoedelijk een spiegel van een auto hadden vernield.


Eén van de bewoners aan de Nieuwe Vlissingseweg meldde dit aan de andere bewoners van de Nieuwe Vlissingseweg door middel van een buurt WhatsApp groep.

De drie zijn in het West-Souburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg door bewoners staande gehouden en werd er gewacht op de politie. Nadat bekend was dat de drie spiegel van een auto hadden kapot getrapt in het Middelburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg zijn de gegevens van de jongens genoteerd door de politie


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (12-12-2015 om 20:25)
Kijk heel goed het werk dus , ik hoop dat ze er van leren
Van M (12-12-2015 om 17:10)
Wat een flauwekul die buurt app.. Normaal politie bellen of zelf die jongens aanspreken durven ze niet meer ? Nee lui in bed blijven liggen met je telefoon lekker app'n.. We gn echt zo'n wereld krijgen als in de film alleen maar praten via elektronica en robots strax.. Vind dit heel eng worden allemaal.. Ik kan als man al niet eens meer normaal daten en vrouwen aanspreken op en beschaafde nette manier.. Het eerst wat ze willen is facebooken en app'n maar normaal praten is ouderwets en durven ze niet zo op straat, nee ouders die met hun kinderen in huis praten via de app.. Heel enge toekomst
Ronny (12-12-2015 om 17:03)
Prima actie ! moest in meer buurten plaatsvinden.
Cookie-instellingen beheren