Politie zoekt gevluchte inbreker Zoutelande

Toegevoegd: 12-01-2016, 05.41 uur - Update: 12-01-2016, 10.12 uur

Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Dinsdagmorgen vroeg is de politie in Zoutelande op zoek geweest naar een inbreker. De inbraak werd gepleegd in een vakantiewoning aan de Stormvogel.

De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat vermoedelijk werd ingebroken in deze woning. Meerdere politieauto's gingen naar het vakantiepark Kustlicht 2. Er bleek inderdaad zojuist te zijn ingebroken. De dader was gevlucht.

Agenten zochten de omgeving af. Hierbij werd gebruik gemaakt van een politiehond. Bij een woning aan de Zandput werd een personenauto aangetroffen. Deze bleek op zondag 6 december in Domburg aan de Schelpweg te zijn gestolen. In de buurt van deze auto werd de buit aangetroffen, die even daarvoor uit de woning aan de Stormvogel was gestolen. De inbreker werd niet meer gevonden. De auto werd in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld.

De politie heeft een aangifte opgenomen van de bewoner van de vakantiewoning en stelt een onderzoek in naar de inbraak. Het signalement van de vermoedelijke dader is een man met slank postuur en een lengte van ongeveer 180 m. Hij droeg donkere kleding en een jas met een capuchon.

Mensen die meer informatie hebben kunnen dit melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@rico-b (12-1-2016 om 17:03)
@rico-b Jij snapt er dus echt helemaal niks van he. Alsof de politie dat bepaalt! Leer eerst eens hoe het werkt voordat je begint te roepen. Je zet jezelf voor gek
ruud (12-1-2016 om 10:36)
En weer een geweldige beschrijving van vermoedelijke dader. Man met capuchon en 1.80 m. lang. Met dit weer heeft iedereen deze kleding. Schiet op zo.
rico-b (12-1-2016 om 08:13)
Ach mensen bespaar u de moeite om een melding te maken! De politie laat hem toch gelijk weer vrij rond lopen. Na afgifte naam en een gouden handdruk :)
sanne (12-1-2016 om 08:08)
Weinig zinvol om naar deze persoon uit te kijken,als hij gepakt wordt staat hij binnen de kortste keren weer als vrij man op straat wegens gebrek aan bewijs (zie Krabbendijke). Het vertrouwen in justitie staat bij vele mensen op een zeer laag pitje,behalve bij criminelen want die weten intussen dat hun bijna geen strobreed in de weg gelegd wordt.
dr.acula (12-1-2016 om 07:15)
hoi.hoi we MOGEN 112 bellen,ik dacht dat je dit nog altijd zelf beslist en als er een misdrijf o.i.d is gepleegt het zelfs "bijna"verplicht was.