Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 90 km

Man verduistert gevonden telefoon Goesenaar

Toegevoegd: 12-01-2016, 16.26 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 34-jarige man uit de gemeente Borsele is maandag aangehouden omdat hij een gevonden telefoon op Marktplaats had gezet.


De eigenaar van de telefoon, een 29-jarige man uit Goes verloor zijn telefoon afgelopen weekend tijdens een busreis. Al snel kwam hij erachter dat zijn telefoon blijkbaar was gevonden en op Marktplaats te koop werd aangeboden. De Goesenaar deed aangifte van verduistering.

Een daarop volgend politie onderzoek kwam uit bij de man uit de gemeente Borsele. Hij had de telefoon waarschijnlijk in de bus gevonden en zette deze vervolgens te koop.

De verdachte is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar een politiebureau. Hij is daarna met een dagvaarding op zak naar huis gestuurd. Later zal hij zich voor een rechter moeten verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (12-1-2016 om 20:27)
Jan@ Wat zou jij vinden als je mobieltje verliest, en de andere dag staat hij te koop ergers. Eerst aangifte doen van het gevonden voorwerp, Komt de eigenaar naar een jaar dacht ik, niet opdagen, is het voor de vinder. eerlijk of niet. En ze hebben het over een mobieltje, geen verkrachters.
wim (12-1-2016 om 18:37)
Een kleinkind kan begrijpen dat zoiets uitkomt maar een 34 jarige man dacht van niet, gelukkig komt de waarheid toch een keer uit zoals deze dwaze man wie bied nou een gestolen telefoon aan op Markplaats dit al hem meer kosten als hij opgebracht zou hebben op Markplaats
Tholenaar (12-1-2016 om 18:22)
Beetje lomp van de vinder, had op minst even kunnen achter halen wie de eigenaar is van dat mobieltje, had misschien wel een beloning gehad, van mij zeker, nu een beloning van de rechter, hopelijk zal die niet mis zijn voor hem.
Jan (12-1-2016 om 17:47)
Jahoor een dagvaarding voor een gevonden telefoon die je wilt verkopen??? wat je vind in het openbaar mag je houden toch? zeggen ze altijd.. vind dit wel wat erg overdreven dat iemand daarvoor veroordeeld moet worden terwijl verkrachters vrij rond blijven lopen
AD. (12-1-2016 om 17:11)
Hoe stom kun je zijn Ha Ha.
Cookie-instellingen beheren