Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kleine wietkwekerij Goes, vrouw aangehouden

Toegevoegd: 14-01-2016, 11.36 uur
In een kweektent stonden 32 oogstrijpe hennepplanten.
In een kweektent stonden 32 oogstrijpe hennepplanten.
© Foto: Twitter / M_Reijntjens
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdagochtend in een woning aan de Robert Schumanlaan in Goes een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

Nadat bij de politie informatie was binnengekomen dat er op dit adres mogelijk een hennepkwekerij zou zijn gevestigd, trad de politie het pand vanmorgen rond 08.30 uur binnen. Op de zolder bleek een kweektent te staan met daarin 32 oogstrijpe hennepplanten.

Er bleek geen sprake te zijn van diefstal van stroom. De kweekspullen en de planten zijn uit de woning gehaald en vernietigd. Een 52-jarige vrouw is als verdachte aangehouden. Ze is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Wijkagent Martin Reijntjens vraagt volgers op Twitter naar aanleiding van de vondst goed na te denken over de eventuele risico's van het hebben van een wietkwekerij. “Denk aan uitzetting uit de woning, brandgevaar etc.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750