Vrouw opgepakt vanwege hennepteelt

Toegevoegd: 14-01-2016, 15.18 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Vanmorgen is een 42-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij hennepteelt. De vrouw wordt in verband gebracht met een geruimde kwekerij in Hoek.

Tijdens een hennepruimdag op 20 oktober werden uit een woning aan de Keijzerstraat in Hoek in totaal 343 hennepplanten weggehaald. In deze zaak werd eerder al een 36-jarige man uit Hapert aangehouden. Vandaag volgde dus de arrestatie van de Terneuzense.

Tegen beide verdachten is een proces-verbaal opgemaakt. Zij zullen zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden. De vrouw en ook de eerder aangehouden man zijn inmiddels weer vrij.

Zie ook:
- Wietkwekerijen en nepvuurwapen (21-10-2015)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750