Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor gewonde vrouw Zierikzee

Toegevoegd: 19-01-2016, 11.59 uur - Update: 19-01-2016, 12.44 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een eenzijdig ongeluk in Zierikzee is dinsdag aan het einde van de ochtend een vrouw gewond geraakt. De traumahelikopter kwam ter plekke om assistentie te verlenen.


Volgens de politie kwam de vrouw rond 11.10 uur met haar fiets ten val in de Krammerstraat waarbij ze het stuur in haar buik kreeg. De ambulancedienst riep de hulp van het Rotterdamse traumateam in. De helikopter landde op een veld bij de hoek van de Julianastraat en de Weg naar de Val (N256).

Het slachtoffer is na onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de vrouw precies ten val is gekomen, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JO JO (20-1-2016 om 13:43)
Nou Tommy je durft wel zeg met je "zoveel hulpdiensten voor 1 persoon " nou ik zeg gelukkig dat er zoveel personen waren voor deze mevrouw. Het is te hopen dat jij niets overkomt, want dan denk ik dat je heel blij bent dat er zoveel mensen voor je in de weer zijn. We zitten met zn allen te mopperen over de zorgverlening dat dit zo'n chaos is, en dat alles zoveel moet kosten, nou deze kosten die zijn dan goed besteed, zo is het en niet anders. Hoop dat het met Mevr. weer wat beter gaat.
Victor (19-1-2016 om 23:20)
Tommy, als jij daar gelegen zou hebben had je, je dan ook afgevraagd hoeveel dat gekost had? een mensenleven is onbetaalbaar. Wees blij dat deze hulpdiensten er zijn!
Veiligheidsman (19-1-2016 om 21:10)
@ Tommy: bizarre reactie van u. Bah.
Arjan (19-1-2016 om 21:08)
Hopen dat ze voor jou ook zo in de weer zijn als je wat heb tommy.
Tommy (19-1-2016 om 16:17)
Dat zijn nogal wat hulpdiensten voor 1 persoon. Hopelijk komt het goed met deze vrouw, maar het mag nogal wat kosten zèg!
Cookie-instellingen beheren