Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 65 km

Dief betrapt bij milieustraat Zierikzee

Toegevoegd: 06-02-2016, 17.09 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Een 32-jarige man uit Zierikzee is vrijdagavond in de Deltastraat in Zierikzee aangehouden op verdenking van diefstal uit een milieustraatcontainer.


Vanwege het late uur, het was toen al 23.45 uur, leek het surveillerende agenten niet aannemelijk dat de computer achterop de fiets van de verdachte eerlijk verkregen was. Met name niet omdat de Deltastraat een doodlopende straat is en onderdeel uitmaakt van een bedrijventerrein waar ook de milieustraat is gevestigd. De afgelopen tijd is hier meerdere keren ingebroken.

Toen de man hierover aan de tand gevoeld werd, sneed zijn verhaal totaal geen hout. Toen bleek dat hij ook nog een videocamera en een adapter bij zich had, was er voldoende reden om de man als verdachte van diefstal aan te houden. Hij is vervolgens overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frank. (7-2-2016 om 09:47)
echt waar diefstal van... afval het is toch wat zeg ,gun een mens eens wat zeg was gewoon afval,wellicht beter kunnen vragen
Jan (6-2-2016 om 20:27)
Waar is de tijd gebleven toen men gewoon iets waar een medeburger niets meer in zag, mee mocht nemen uit de container omdat hij of zij het na eventuele reparatie, nog bruikbaar achte ? Nu gaat men daarvoor dus in het gevang :( Welk een tijd !
wim (6-2-2016 om 18:27)
Wie gaar er nu in een doodlopende weg in de nacht op de fiets met een computer achter op de fiets rijden komend uit de millieustraat om 23,45 uur dan vraag je om problemen en zeker waar meerdere keren gestolen is geworden stom man om dat te doen, je had beter op je bed kunnen liggen slapen, maar goed dat kon je nu ook in torentijd
Jan (6-2-2016 om 17:32)
Ik kan het mis hebben, maar dit zou zo maar wel eens iemand kunnen zijn die het enorm zonde vind dat er zoveel, mogelijk nog bruikbare spullen in de milieustraat terechtkomen.
Cookie-instellingen beheren