Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man betrapt bij diefstal milieustraat

Toegevoegd: 18-02-2016, 10.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - In de nacht van woensdag op donderdag werd rond 02.15 uur een 39-jarige man uit Oosterland op heterdaad betrapt toen hij goederen wegnam van de milieustraat aan de Deltastraat in Zierikzee. ​


De auto van de man was al vaker gesignaleerd bij verdachte situaties in de omgeving van milieustraten in de regio, dus de surveillerende agenten waren alert toen ze de auto zagen staan in de Deltastraat. Nadat zij even geduld hadden gehad, en gewacht hadden op hun collega met een surveillancehond, hadden de agenten beet.

De bestuurder van het busje wilde net wegrijden bij de milieustraat. De agenten controleerden de auto en troffen twee volle tassen en twee kliko’s aan die gevuld waren met elektronische apparaten afkomstig van de milieustraat.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Breda. Daar wordt hij vandaag verder gehoord over zijn betrokkenheid bij de diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@jan (19-2-2016 om 02:13)
Volgens mij geloof jij nog in sprookjes! Het gaat puur om het geld wat het oplevert! De reden waarom wij nog goedkoop ons afval kunnen inleveren is dat het een beetje geld oplevert voor de gemeente. Als de waardevolle spullen dan iedere keer gejat worden, kunnen wij straks meer gaan betalen! En ik denk dat de meeste dieven die daar komen niet zoals de meeste Nederlanders, gewoon moeten werken voor hun geld... Nee ze jatten van de gemeente en zo indirect uit onze portemonnee!!!
Tom (18-2-2016 om 14:23)
Goed gewerkt politie! Hij heeft daar 's-nachts niets te zoeken zo simpel is het. Waarom zou hij daar wel jatten en niet uit je schuurtje of je auto?
Pol (18-2-2016 om 12:20)
@jan elektrische apparaten zitten vol met edelmetalen, als je er genoeg van hebt brengt het zeker wel wat op. Of hij maakt ze schoon en verkoopt ze, da's ook nog een optie.
W. Kruit (18-2-2016 om 12:03)
Diefstal van afval! Schandalig! Levenslang de bak in met dit soort zware criminelen...
WalterG (18-2-2016 om 11:23)
Kunnen ze geen winkel functie beginnen? Er is blijkbaar volop klandizie. Scheelt weer stortings en verwerkings kosten!
Jan (18-2-2016 om 10:37)
Mensen die het er voor over hebben om 's nachts de milieustraat te bezoeken zijn meestal mensen die het eeuwig zonde vinden dat er zoveel verloren gaat. Met het spul wat daar ligt kan je nog veel doen.En iets herstellen is een leuke vrije tijdsbesteding. Overdag kan je er niet bij, want je wordt direct weggestuurd.
Cookie-instellingen beheren