Gewonde bekneld op hoogte Sluiskil

Toegevoegd: 04-03-2016, 21.27 uur - Update: 05-03-2016, 13.47 uur

Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Bij een bedrijfsongeval in Sluiskil is vrijdagavond een persoon gewond geraakt.

Het ongeval vond even na 20.00 uur plaats bij het bedrijf aan de Oostkade. De hulpverleningsdiensten kregen een melding dat een man met zijn arm bekneld zou zitten tussen de rollen van een transportband. Politie, brandweer en ambulancedienst rukten uit om hulp te verlenen aan het slachtoffer, welke zich bevond op 25 meter hoogte.

De brandweer zette een hoogwerker in om het slachtoffer naar beneden te halen. De inwoner uit Hulst is met ernstig letsel aan zijn arm met een ambulance naar het ziekenhuis in Gent gebracht. Agenten hebben een eerste onderzoek ingesteld en de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in kennis gesteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750