Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Foto verdachte fietsendiefstal verspreid

Toegevoegd: 10-03-2016, 15.13 uur
Deze man wordt verdacht van de fietsendiefstal.
Deze man wordt verdacht van de fietsendiefstal.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft een foto vrijgegeven van de man die er van wordt verdacht op 12 februari in het centrum Goes de elektrische fiets van een 74-jarige vrouw te hebben gestolen.
 

De vrouw had haar tweewieler geparkeerd in de Lange Kerkstraat. Rond 13.30 uur kwam zij er achter dat haar fiets was gestolen.Na het bekijken van bewakingsbeelden kwam de politie de vermoedelijke dader op het spoor.


Omdat de identiteit van de getoonde man tot nu toe niet bekend is geworden, is in overleg met de Officier van Justitie, besloten om de beelden van de man vrij te geven. "Met het tonen van deze beelden is niet automatisch gezegd dat de man ook daadwerkelijk de fiets gestolen heeft, maar we willen hem heel graag vragen hoe de zaak precies in elkaar zit", aldus de politie.

Het signalement van de man op de foto luidt als volgt: Hij is vermoedelijk tussen de 17 en 25 jaar oud en is gekleed in een groenkleurig trainingsjack met vermoedelijk twee witgekleurde emblemen erop. Hij heeft een blauwe trainingsbroek aan met een witte bies over de gehele lengte van de broekspijp. De man heeft oordopjes in zijn oren en draagt zwarte sportschoenen.

Zie ook:
- Elektrische fiets gestolen in centrum Goes (12-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ de aanstellers (11-3-2016 om 21:49)
Ooooh...maar als zo'n kerel mij voor waardeloze hollander uitmaakt is het geen racisme? Ik zit niet vanaf mn geboorte op zo'n stoel, maar kijk even in de gevangenis, zijn meer alloctonen dan autochtonen, zijn gewoon harde feiten waar je niet onderuit kan!
P (11-3-2016 om 21:05)
@iemand, nergens ontken ik dat, maar daar waar velen allochtonen sneller in de crimi circuit zitten. Zitten de blanke autochtonen toch echt al vanaf hun geboorte in de, racisten stoel. Beide zijn feiten, ik ben gelukkig wel zo een realist dat ik beide negatieve kanten durf te erkennen. Nu jullie nog.
iemand (11-3-2016 om 16:48)
@p Jij staat te ver buiten de realiteit vrees ik.. ga de straat op en je zult zien dat wat mensen beschrijven als rasichtisch of generaliseren toch echt de realiteit is in nederland.
P (11-3-2016 om 10:09)
@de jankerds, tuurlijk je denkt toch niet dat jullie voor de diefstal al positief waren naar je "gekleurde medemens". Dit is gewoon een excuus om je haat/discriminerende achtergrond te rechtvaardigen. En al komt de pvv aan de macht er zal niks veranderen, geloof toch niet in sprookjes kindertjes toch...
Terneuzenaar (10-3-2016 om 21:18)
@P, slap verhaal. Deze niet Zeeuw moet het in 2017 nog eens proberen als er een andere partij, ons land gaat regeren.
Goesenaar (10-3-2016 om 20:01)
@P HAHA, tuurlijk de arme knul heeft geen baan en steelt daarom fietsen. Man man man...
Cookie-instellingen beheren