Man rijdt met scootmobiel in de sloot

Toegevoegd: 02-04-2016, 15.52 uur - Update: 03-04-2016, 11.32 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zaterdagmiddag werd aan het Griffioenpad in Middelburg een oudere man van de verdrinkingsdood gered.

Rond 15.00 uur zag een buurtbewoner vanuit de naastgelegen flat dat er een man in de sloot lag. Hij schoot hem te hulp met een toevallig passerende postbode. Ze konden de bestuurder van de scootmobiel rechtop zetten. Met behulp van de gearriveerde hulpdiensten is de 79-jarige inwoner uit Middelburg op het droge gezet.

Uit onderzoek bleek dat de man rond 14.45 uur met zijn scootmobiel in de sloot was gereden. Hij had het voertuig op zijn benen gekregen, waardoor hij niet meer kon gaan staan. De man heeft ongeveer tien minuten in het water gelegen. Door de oplettende buurtbewoner en de snelle hulp is de man gered, anders had hij het waarschijnlijk niet overleefd.

Het slachtoffer is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de scootmobiel uit het water getrokken en schoon gespoten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750