Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 65 km

Vrouw op scootmobiel aangereden

Toegevoegd: 12-04-2016, 11.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 65-jarige vrouw uit Terneuzen is maandagmiddag rond 14.40 uur gewond geraakt na een aanrijding in Terneuzen.


De vrouw reed met haar scootmobiel over de Guido Gezellestraat en wilde bij de rotonde 'Driewegen' oversteken. Hierbij gaf zij geen voorrang aan de 23-jarige automobilist uit Vogelwaarde. De vrouw werd door de auto geraakt en kwam ten val.

Het slachtoffer is vervolgens met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzense (13-4-2016 om 17:59)
K. je hebt het fout deze keer, deze mevrouw zit al 15 jaar in haar scootmobiel en rijd eerder te zacht dan te hard. Niet zomaar zonder kennis oordelen. Zou eerder een beetje begrip op brengen als ik u was, dit is het enige stukje vrijheid wat ze nog heeft.
Jan (12-4-2016 om 18:35)
Wel K, zijn wel meer verkeersdeelnemers die rijden zoals jij aangeeft,hoop ik dat je oud mag worden en nog lang tussen al dat verkeer laverend zonder al te veel kleerscheuren.
k (12-4-2016 om 15:14)
dit zie je regelmatig, de mensen op hun scootmobil terwijl ze geen besef meer hebben van het verkeer maar wel er aan deelnemen, ze gaan niet hard maar rijden vaak als idioten omdat ze een scootmobil nog niet onder controle hebben
Cookie-instellingen beheren