Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Transportcontrole vrachtwagens Ritthem

Toegevoegd: 13-04-2016, 16.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Aan de Duitslandweg in Ritthem hebben politie en Belastingdienst gisteren een transportcontrole gehouden.


Bij de controles zijn bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen. In totaal zijn er 25 vrachtwagencombinaties uitgebreid gecontroleerd. Er werden twee bekeuringen uitgeschreven voor overbelading en een proces-verbaal voor niet werkende zijverlichting van een aanhangwagen.

Alle bestuurders hebben moet blazen. Geen van hen had te veel gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (13-4-2016 om 19:33)
De politie kan beter in Middelburg gaan controleren op al die rondscheurende tractoren die veel te veel zijn overbeladen. Elke dag zie je ze weer over de Kanaalweg rijden. Vol gas naar Ouwerkerk om zand te halen en als er geen korreltje zand bij kan vol gas terug naar de boerderij. En in elke bocht vallen kilo's zand van die aanhangers af op de rijbaan. Dat is veel gevaarlijker dan een trailer met een kapotte zijverlichting.
Kees (13-4-2016 om 19:19)
Kijk dat is nog eens een goede actie. Urenlang vrachtwagens aanhouden en dan maar 3 foutjes vinden, Dan was ik al na 10 min gestopt. Heeft weer een berg belasting geld gekost en heeft alleen verlies opgeleverd
Cookie-instellingen beheren