Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Bekeuringen voor illegale kampeerders

Toegevoegd: 07-05-2016, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De politie heeft vannacht meer dan twintig bekeuringen uitgedeeld aan mensen die illegaal kampeerden in Westkapelle.


De in totaal 22 campers, auto's en caravans stonden met name langs de zeezijde van de dijk bij de Noorderhoofdweg. Volgens de politie vond de controle plaats omdat er regelmatig klachten binnenkomen over illegale kampeerders die ook nog eens rommel achterlaten. "De overlast bestaat verder uit het doen van natuurlijke behoeften in de duinen".

De illegale recreanten kregen een bekeuring van 140 euro voor het niet voldoen aan de betalinsverplichting van stagelden en toeristenbelasting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niels (7-5-2016 om 15:04)
Als mensen zich nou gewoon netjes zouden gedragen, zou niemand er last van hebben! Met dit weer een prachtige plek om te vertoeven, maar gedraag je dan normaal. Mensen die de regels niet respecteren, hebben deze mogelijkheid om te overnachten helaas verkloot in het verleden en nu dus weer. Jammer!!
jaap (7-5-2016 om 12:41)
Dat Zeeland geen campervriendelijke provincie is , dat is al langer bekend. Camperplaatsen zijn er veel te weinig, zal wel worden tegengewerkt door de Recron.
bezoeker (7-5-2016 om 11:47)
misschien een idee voor de politie om eindelijk eens criminelen te gaan vagen?
Cookie-instellingen beheren